DOBRODOŠLI

Hvala na posjeti

17

SMJEŠTAJNIH JEDINICA

4

ZVIJEZDICE

40+

RASPOLOŽIVIH KREVETA

O NAMA

Hotel “Vertigos” nalazi se u kategoriji hotela sa četiri zvjezdice. Smješten je u samom centru grada, udaljen samo 100m od najvažnijih turističkih destinacija (Panonsko jezero, Soni Trg, Trg Slobode…) Zbog svoje pogodne lokacije spada u komercijalne (gradske) hotele. U svojoj ponudi hotel Vertigos nudi 17 smještajnih jedinica i to 10 dvokrevetnih, i 7 jednokrevetnih soba.

 Sve smještajne jedinice su opremljene po svjetskim standardima, te svaka soba posjeduje klimu, LCD/TV sa satelitskim prijemom, mini bar, telefon, pisaći stol, internet. Usklopu hotela se nalazi i restoran sa ponudom koja će oduševiti svaki ukus. Vrste doručaka koje možete pronaći na našem meni-u su: engleski, američki, kontinentalni, bosanski i bečki. U svakom kutku hotela moguće je koristiti brzu i besplatnu WiFi mrežu. Zahvaljujući kvalitetnom internetu, možete raditi iz bilo kojeg mjesta u hotelu – i uspješno rješavati svoje svakodnevne poslovne obaveze. 

Našim gostima nudimo i usluge parkinga s 24-satnim video nadzorom. Hotel “Vertigos” ide u korak sa inovacijama, te ovim putem obavještavamo sve naše potencijalne goste da u ponudi hotela također imamo postavljen punjač za električne automobile koji će biti dostupan svim gostima. Uz prethodni dogovor, gostima hotela Vertigos možemo ponuditi dva amfiteatra, klimatizirana i opremljena projektorima. Amfiteatri imaju 130 i 90 sjedećih mjesta. U navedenim prostorijama mogu se organizovati seminari, konferencije, promocije, prezentacije i sastanci.

Stil, moderan enterijer, profesionalnost i ljubaznost našeg osoblja inspirisati će Vas za ponovne dolaske.